Over ons

De creatieve interieurontwerpers van Destino Interior & Design transformeren verschillende soorten ruimtes zoals horecazaken, kantoorruimten en woningen. Dit doen zij elke dag met passie en een goede dosis nieuwsgierigheid. 

Destino Interior & Design is door twee zusjes opgericht. Geboren en getogen in Nederland, vanmet een Chileense afkomst, zijn de zussen door het vele reizen geïnspireerd geraakt door de verschillende landen die zij hebben bezocht en culturen die zij hebben leren kennen. 

Alle kleurrijke en prachtige vormen en materialen die zij tijdens hun reizen hebben gezien, delen zij graag met u door u te adviseren en de juiste woonaccessoires  aan te bieden. Zij bedenken nieuwe manieren een ruimte om te toveren naar een favoriete plek. Door hun bijzondere kijk op styling, materialen, kleuren en sferen ontwerpen zij een interieur waar u van droomt. 

Uw woning of werkplek is heel persoonlijk en dat geldt ook voor de manier waarop zij met u samenwerken en uw ruimte omtoveren tot het ideaalbeeld. Zij zijn uw samenwerkingspartner en kunnen uw visie vertalen.  

Wilt u vrijblijvend (advies)gesprek? Neem dan contact op en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Ontmoet het team

Franciska Salazar Lagos

SALES & MARKETING

Marisol Salazar Lagos

Interieur Styliste

Britt van der Kampen

Fotografe

Publicatie Eindhoven Business Magazine 2020