design design design  

Interieur advies bureau
3D illustratie
Interieur stylist op locatie

Kunnen wij jou helpen met het interieur van jou bedrijfspand of woning? 

Wij helpen je graag! 

Prijslijst

  Moodboard

  95

  Een moodboard is het visualiseren van een concept, een idee, gedachten en een gevoel. Met een moodboard laten wij u onze ideeën zien; de sfeer, kleuren, materialen, meubelen en woondecoraties. Wij werken graag met u samen om uw gepersonaliseerde droominterieur te realiseren.

  Plattegrond

  Vanaf 120

  Wij maken een plattegrond waar u in één oogopslag de nieuwe indeling van uw woning kunt zien.

  3D Visualisatie

  Vanaf 360

  Destino is gespecialiseerd in het maken van foto-realistische illustraties. Wij nemen u mee in een visuele wereld waarbij u een realistisch beeld krijgt over alle mogelijkheden voor uw woning. ''Bent u een creatief bedrijf en heeft u hulp nodig bij het maken van plattegronden of 3D illustraties op freelance basis? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.''

  Lichtplan

  Vanaf 120

  Licht is ontzettend belangrijk en bepaald de sfeer in uw ruimte. Daarom denken we graag met u mee met de indeling van uw lichtbronnen.

  Shoppinglist

  150

  Wij gaan speciaal voor u op zoek naar de mooiste items voor uw interieur. Zorgvuldig selecteren wij uw woondecoraties geheel naar uw smaak en leggen dit vast in één helder overzicht.

  Styling op locatie

  65 per uur

  Bent u al helemaal over uit hoe uw interieur eruit komt te zien en u wilt graag dat uw locatie gestyled wordt? Dat kan! Onze ervaren interieurstyliste zorgt ook voor styling op locatie. Aan hand van een moodboard, plattegrond en/of 3D illustraties kan zij uw bedrijf of woning stylen.

  Kleur en materiaaladvies

  Vanaf 150

Waarom Kiezen voor Destino?

 • 01

  Oog voor detail

  Het ontwerp is niet beperkt tot de opstelling van meubels of verlichtingselementen. Om elk detail van de ruimte een goed resultaat te krijgen, moeten de details de juiste vorm en kleur hebben en correct geplaatst zijn.

 • 02

  Kwaliteit van het ontwerp

  Bij het interieurontwerp is, net als bij schaken, elke stap belangrijk. Als je niet alle stappen van tevoren overdenkt, kun je fouten maken. Die zal in de laatste fase zichtbaar zijn. Daarom controleren onze interieurontwerpers de kwaliteit van het ontwerp tijdens alle stadia.

 • 03

  We helpen u geld besparen

  Met onze juiste aanpak ontvangt u een album met visualisaties en het complete interieurontwerp van het project. Met onze persoonlijke boodschappenservice en kortingen kunt u materialen en meubels voordeliger kopen.

 • 04

  We gebruiken de nieuwste technologie

  De wereld staat niet stil, wij ook niet. Onze projecten worden uitgevoerd met de nieuwste technieken op het gebied van design.

 • 05

  Mooi & comfortabel

  We zijn het erover eens dat de esthetiek van het ontwerp erg belangrijk is. Het interieurontwerp heeft echter ook invloed op de leef- of werkomstandigheden. We doen ons best om onze projecten niet alleen stijlvol maar ook comfortabel te maken.

“De details zijn niet de details.

Zij maken het ontwerp.”

Review

Onze eigen creatieve wereld, waar niets onmogelijk is.. 

Ga jij de uitdaging met ons aan?