6 Tips om jouw huis te decoreren

Bepaal je stijl

Een truc die we willen gebruiken is; kijk naar je eigen kast. Houd je meer van getailleerde looks of comfortabele stukken? Een andere manier om u te helpen bij het bepalen van uw stijl, is door te bedenken welke sfeer je wilt creëren in een ruimte. Traditioneel, elegant, speels of modern?

Zoek uit wat je niet leuk vindt
Het is een stuk makkelijker om te beslissen wat je niet leuk vindt. Op deze manier kun je sommige dingen elimineren en je concentreren op andere.

Bouw rond uw ruimte
Mensen kiezen vaak voor meubels die te groot of te klein zijn voor de kamer. Verhouding en schaal zijn de sleutel tot elk ontwerp.

Test de verfkleur voordat je aan de hele oppervlakte begint
Test de gekozen verfkleuren op uw muren. Bekijk ze in natuurlijk licht, ochtendlicht en ‘s nachts. Vaak zal een go-to-kleur die goed werkte voor het ene project, niet werken voor een ander.

Mix hoge en lage prijzen meubels
De meest nederige accessoires en meubels kunnen de meeste sfeer verzorgen in een ruimte.

Begin van beneden naar boven
Mensen weten vaak niet waar ze moeten beginnen, we raden aan om bij de vloer te beginnen. Als je een neutrale toon of natuurlijke vezel kiest zonder veel patroon of kleur, heb je meer opties met kleuren of stoffering. Als je begint met een antiek vloerkleed, kun je kleuren uit het vloerkleed trekken om een kleurenpalet te formuleren.